De bloedstollende Thriller Omega.
Durft u het aan?

Neem contact op voor een overzicht van de bioscopen en filmhuizen waar deze spannende Limburgse productie vanaf 7 december te zien is.

Familie Bartels is een gelukkig gezin met twee kinderen. Ze kopen een huis, midden in het bos in Heerlen. Rene Bartels, de oudste dochter van het gezin, heeft al haar eigen leven met haar vriend Marco. Ze komt wel geregeld thuis. Sanne Bartels, die nog thuis woont voelt zich alleen, en mist vrienden en vriendinnen. Totdat ze Pascal ontmoet. Maar Pascal heeft een duister verleden en is al meerdere keren met justitie in aanraking geweest.

Het leven van familie Bartels is goed, tot vaders aannemersbedrijf plotseling failliet gaat. Dan gaat het snel achteruit met de financien en zal het hele gezin hun leefstijl drastisch moeten veranderen. Het verhaal neemt plots een zeer vreemde wending. Maar komt dit door de financiele problemen of zijn er andere dingen die er voor zorgen dat het gezin in zwaar weer terecht komt? De pastoor, die het gezin helpt met zijn geloof , helpt waar hij kan, maar er zal iemand moeten opstaan om samen met de pastoor te redden wat er te redden valt, want anders?